Aanmelden Profcursus

Hoe kunt u uw kind aanmelden voor een Profcursus

Een Profcursus is geschikt voor bijvoorbeeld kinderen die gemakkelijk meekomen in hun eigen team en kinderen die meer uitdaging willen.

Hieronder kunt u het onderstaande contactformulier invullen. Het aanschaffen van het kledingpakket is niet verplicht en dus optioneel. Als u meerdere kinderen wilt aanmelden dan zal elk kind apart aangemeld moeten worden.

Bij de laatste vraag vragen wij uw aandacht voor onze Privacyverklaring.
Hier een link naar de Privacyverklaring: http://www.voetbalschooljorickdehaan.nl/privacyverklaring/

 

Deelnemersbijdrage
De kosten voor de Profcursus bedraagt 80 Euro.
Bovenop deze deelnemersbijdrage komt nog de optionele aanschaf van een nieuw kledingpakket, dit is dus niet verplicht. Indien van toepassing zullen ook de extra bestelde kledingstukken (korte broek en/of sokken) bij de 80 Euro aan cursuskosten worden opgeteld.

Wijze van betaling
Voetbalschool Jorick de Haan probeert uw aanmelding binnen twee werkdagen te beantwoorden met een E-mail inclusief betaalverzoek. 

Indien wij u niet per mail kunnen bereiken dan zullen wij het door u ingevulde telefoonnummer bellen. Het kan zijn dat de mail van Voetbalschool Jorick de Haan in het postvak ongewenst, spam of reclame terecht komt. Het is aan te raden om deze mailbox dus even in de gaten zodat u de bevestigingsmail van deelname wel ontvangt en Voetbalschool Jorick de Haan als afzender als 'vertrouwd' kunt gaan aanvinken.

Vraagt u zichzelf af of alles wel goed is overgekomen? U kunt altijd informeren door een mail te sturen naar: info@voetbalschooljorickdehaan.nl


CAPTCHA