Missie, visie en doelstellingen

Missie

Voetbalschool Jorick de Haan biedt voor voetballende kinderen, (F/E/D-pupillen en C-junioren) die niet genoeg hebben aan twee of drie reguliere voetbaltrainingen per week en meer willen leren, extra functionele techniektrainingen aan gericht op de wensen/voorkeuren en het niveau van het kind.

Visie

Voetbalschool Jorick de Haan wil in het seizoen 2016/2017 het aantal aanmeldingen van het seizoen 2015/2016 minimaal evenaren. Voetbalschool Jorick de Haan wil groeien naar een situatie dat elke leeftijdsgroep minimaal 16 deelnemers heeft (dus twee groepen per leeftijdsgroep, ingedeeld op niveau). Ook wil Voetbalschool Jorick de Haan de cursussen voor keepers bezet zien worden door minimaal 8 keepers. Zij ziet de helft van alle deelnemers van het ‘Startpakket’ doorgaan met een 'Basiscursus' of ‘Profcursus’.

Pilotproject voorjaar 2015 geslaagd!

Jorick de Haan is VV Gorecht dankbaar voor alle begeleiding en ondersteuning. Voetbalschool Jorick de Haan heeft de meerwaarde kunnen aantonen van de oprichting van deze voetbalschool. Na de zomer van 2015 zullen opnieuw uitdagende en leerzame cursussen worden aangeboden voor nieuwe én oude deelnemers.

Doelstellingen

- Deelnemers trainen met leeftijdsgenoten, in kleine groepen, met talentvolle trainers van VV Gorecht. (De trainers zijn in het bezit van de Meulensteen techniekmodule en/of KNVB diploma’s, of zijn hiervoor in opleiding).
- De trainers doorlopen een interne cursus van Voetbalschool Jorick de Haan
- Deelnemers voetballen zoveel mogelijk op het niveau waar deze (volgens de trainers) thuishoren.
- Minimaal 20% van de deelnemers (per seizoen) voetbalt niet bij VV Gorecht maar bij andere verenigingen.

De bovenstaande doelstellingen zijn allemaal gehaald. Naast het waarborgen van de bovenstaande doelstellingen zal Voetbalschool Jorick de Haan in de komende maanden nieuwe doelstellingen formuleren op deze webpagina.