Trainers

Rick Bruns

Ik ben Rick Bruns, 20 jaar oud en studeer docent Aardrijkskunde aan de NHL in Leeuwarden. Ik voetbal al vanaf de F-ers bij VV Gorecht en heb alle eerste jeugdelftallen doorlopen. Na een goed seizoen vorig jaar in de tweede selectie mag ik de stap maken naar het eerste elftal van VV Gorecht. Vorig jaar was ik assistent coach bij de A1. Toen ik op de leeftijd van 10 jaar kwam heeft mijn vader mij ingeschreven voor de voetbalschool van BV Veendam onder leiding van voormalig directeur en oud voetballer Jan Korte. Hij gaf training onder de methode van Wiel Coerver. Dit was op de zondag en wij trainden op de trainingsvelden naast het stadion de Langeleegte. Hier is mijn voetbalinzicht en techniek compleet door veranderd in vier jaar tijd. Deze 'investering' zou ik jonge voetballers dan ook altijd aanraden. Ik hoop dat ik jullie veel kan leren en dat we veel plezier hebben met elkaar.

Thijs Hekman

Ik ben Thijs Hekman, 22 jaar oud en student Sociologie aan de universiteit hier in Groningen. Ik ben zelf op mijn 5e begonnen met voetballen in de jeugd van Be Quick 1887. Ik heb de hele jeugdopleiding doorlopen met een klein uitstapje van ongeveer 2 jaar naar de jeugdopleiding van FC Groningen. Hierna heb ik de jeugdopleiding afgemaakt en twee jaar in de eerste selectie van Be Quick gespeeld waarna ik de overstap heb gemaakt richting Gorecht. Sinds twee seizoenen sta ik dus centraal in de verdediging van Gorecht 1. ik voetbal dus alweer een tijdje met ontzettend veel plezier bij deze club. Naast zelf voetballen ben ik ook 4 à 5 seizoenen jeugdtrainer geweest van verschillende (toen nog F, E en D elftallen) van Be Quick. Training geven is naast zelf voetballen iets waar ik ontzettend veel plezier aan beleef. Daarom ben ik ook blij dat ik, nadat ik een paar keer als invaller training heb mogen geven, nu standaard trainingen ga geven bij Voetbalschool Jorick de Haan. Ik kijk er naar uit om samen met andere trainers met gemotiveerde jonge spelers te gaan werken en van iedereen een betere speler te maken!

Jorrit Jansen

Ik ben Jorrit Jansen, 22 jaar en student aan de Hanzehogeschool Groningen. Naast mijn studie International Business and Languages speel ik in het 1e elftal van Gorecht. Mijn voetbal carrière begon ik op als 4 jarige knul bij Be Quick 1887. Hier heb ik de hele jeugdopleiding doorlopen op het hoogste amateur niveau en later ook de jongste generatie pupillen getraind. Het hoogtepunt was mijn debuut in de topklasse, maar meer dan een paar wedstrijden kwam ik niet. Toen viel mijn blik op vv Gorecht waar ik al eerder mee samen heb gewerkt. Een fijne warme club met een leuke jeugdopleiding. Hier ben ik in het seizoen 2015/2016 komen voetballen bij het 1e elftal, in hetzelfde seizoen zijn we kampioen geworden van de 2e klasse. In mijn eerste jaar ben ik ook aangesloten bij Voetbalschool Jorick de Haan als techniek trainer. Een voetbalschool waar plezier centraal staat, maar het individu niet vergeten wordt. Met zekerheid durf ik te zeggen dat elke speler zich verbeterd onder de leiding van een enthousiast trainersteam en ik hoop zelf een bijdrage te leveren bij de ontwikkeling van deze spelers!

Jari Lemmen

Ik ben Jari Lemmen, 18 jaar oud en zit momenteel in het examenjaar van HAVO 5 aan het Maartenscollege.
Bij VV Gorecht ben ik na een succesvol jaar met A1 nu keeper van Gorecht 2. Het volgen van de keeperstrainingen vind ik geweldig ik sta dan ook bekend als een trainingsbeest.
Bij Cambuur heb ik een trainingsstage gevolgd en bij de keepersdagen van Procamp kreeg ik een beker en werd gekozen tot meest talentvolle keeper van deze dagen.
Mijn ervaring als keeperstrainer heb ik opgedaan op de studiedagen van Frans Hoeksports, waar ik jaren de keeperstrainingen en theorie heb gevolgd. Daarnaast ben ik momenteel werkzaam als jeugdtrainer bij Keepersaction waar ik wekelijks getalenteerde keepers begeleid op het opleidingscomplex van SC Heerenveen.
Bij VV Gorecht heb ik nu 3 jaar ervaring als keeperstrainer, waar ik jeugdkeepers van alle niveau keeperstraining geef. Na een invalbeurt als keeperstrainer bij het G team, werd ik erg enthousiast en vond het erg leuk deze jongens met hun mogelijkheden te begeleiden.
Met deze ervaring, de nieuwste trainingsmethodiek en met een de nodige motivatie begin ik dan ook aan deze klus als keeperstrainer aan de Voetbalschool van Jorick de Haan.

Pieter Boers

Ik ben Pieter Boers, 23 jaar ik studeer aan de PABO en ben trainer van de jongste jeugd bij Voetbalschool Jorick de Haan. Zelf voetbal ik reeds 6 jaar in het eerste elftal van VV Gorecht, waarmee we in het seizoen 2013-2014 kampioen zijn geworden en daardoor gepromoveerd zijn naar de 2e klasse! Ik verzorg sinds 6 jaar ook verschillende techniektrainingen bij VV Gorecht in verschillende vormen. Zo ben ik bijvoorbeeld ieder jaar twee keer aanwezig als techniektrainer bij de voetbaldagen van VV Gorecht. Ook dan train ik de jongste jeugd (E- en F-jeugd). Vier jaar geleden heb ik aan de René Meulensteen Academy een module gevolgd waarbij je als trainer leert hoe de organisatie van een training eruit ziet en waar de accenten liggen. Door de ervaringen die ik inmiddels heb opgedaan durf ik te stellen dat de trainingen van Voetbalschool Jorick de Haan van iedere speler een betere voetballer maakt. Door gericht te trainen waarbij spelplezier voorop staat zal iedere jonge speler zich snel Messi of Cristiano Ronaldo voelen!

Pandu Scholte Albers

Ik ben Pandu Scholte Albers en ik ben 21 jaar. Voetbal is vanaf mijn 5e levensjaar al onderdeel geworden van mijn leven. Als 5-jarige jongen wou ik al gaan voetballen bij VV Haren, pas op 6-jarige leeftijd mocht ik lid worden van VV Haren. Een paar jaar later heeft mijn vader mij opgegeven voor de talentendag van FC Groningen. Ik werd uitgenodigd om mee te doen met de talentendag waar 100 kinderen aan deelnamen en ik werd uitgenodigd voor de voetbalschool van FC Groningen. Na een half jaar bij de voetbalschool kreeg ik een brief dat ik bij de jeugd van FC Groningen mocht komen voetballen.
Bij de FC heb ik een hele mooie tijd gehad. Ik heb het hele land afgereisd (ook buitenland zoals zelfs Amerika) om wedstrijden te spelen. Ook ben ik een aantal keren opgeroepen voor de jeugd van het Nederlands Elftal. Dit zijn mooie herinneringen voor mij. Jammer genoeg moest ik een knieoperatie ondergaan. Hierdoor heb ik mijn oude niveau nooit meer bereikt. Na 8 jaar bij FC Groningen gespeeld te hebben ben ik naar Be Quick 1887 gegaan. Ik heb hier 1,5 jaar gespeeld en heb toen een reis gemaakt naar India, mijn geboorteland. Toen ik terug kwam heb ik me aangemeld bij VV Gorecht. Ik heb voor Gorecht gekozen omdat er meerdere vrienden bij Gorecht voetballen. Het 1e seizoen bij Gorecht was een heel mooi jaar want we werden kampioen. Wat mij ook aanspreekt bij Gorecht is dat het een hele warme club is. Ik speel nu voor het 2e seizoen bij Gorecht.
Ik zit op het Alfa College in Groningen en volg daar de opleiding Sport en Bewegen met als keuzevak voetbal. Ik heb daar het KNVB trainersdiploma voor pupillen- en juniorentrainer behaald. Momenteel ben ik bezig met de cursus TC3.
Ik ben jeugdtrainer geweest bij VV Haren en Be Quick 1887. Nu geef ik voor het eerste seizoen training bij de jeugd van Gorecht.