Voetbalaanbod

Voetbalschool Jorick de Haan voorziet in een vereenvoudigd maar toch uitgebreid voetbalaanbod in de vorm van Basiscursussen en Profcursussen.

Beginnen bij de basis;
Een nieuwe deelnemer start bij voorkeur met deelname aan een Basiscursus.

– Basiscursus Techniektraining (80 Euro zonder optioneel kledingpakket)
– Basiscursus Keeperstraining (80 Euro zonder optioneel kledingpakket)

Vooruitzichten na Basiscursus
Wanneer een Basispakket is volbracht kan het kind zich inschrijven voor de ‘Profcursus’ of  op nieuw een ‘Basiscursus’. Hier zal het kind zich verder gaan ontwikkelen en nieuwe voetbalvaardigheden aanleren en/of recent aangeleerde voetbalvaardigheden herhalen.

 

– Profcursus Techniektraining (80 Euro zonder optioneel kledingpakket)
– Profcursus Keeperstraining (80 Euro zonder optioneel kledingpakket)

Het kind kan er (in overleg met de ouders) dus ook voor kiezen om de Basiscursus te volgen. Voor een kind dat net naar een hogere leeftijdsgroep is gegaan is dit absoluut aan te raden, aangezien een Basiscursus bij de F-pupillen anders in elkaar zit dan bij de E-pupillen. Denk hierbij aan verschillen in oefeningen, individuele coaching en voetbalvaardigheden en leeftijdseigen trainingsdoelstellingen.

Nieuwe deelnemers kunnen overigens ook ervoor kiezen om een kledingpakket aanschaffen:

– Startpakket pakket 10 Techniektrainingen, inclusief kledingpakket (130 Euro; dit is inclusief kledingpakket ter waarde van 50 Euro)
– Startpakket 10 Keeperstrainingen, inclusief kledingpakket (130 Euro; dit is inclusief kledingpakket ter waarde van 50 Euro)

Plannen voor de toekomst
In een later stadium wil Voetbalschool Jorick de Haan ‘Liniecursussen’ aanbieden waar het kind zich meer kan ontwikkelen in hetgeen waar hij/zij zichzelf in wil verbeteren.
Zo voorkomen we dat kinderen die natuurlijk gedrag vertonen om het spel voor zich te willen hebben en graag verdedigen hun tijd verspillen aan het trainen van schieten op doel. Een ander voorbeeld is dat de echte aanvallers een hele training gaan doen wat ze leuk vinden: ‘trainen als een aanvaller’. Ook voor de ‘geboren’ middenvelder hebben wij een speciale cursus ontwikkeld. Een middenvelder moet namelijk anders leren verdedigen dan een verdediger en anders leren aanvallen dan een buitenspeler of spits.

– Liniecursussen Aanvallers
– Liniecursussen Middenvelders
– Liniecursussen Verdedigers